Actueel nieuws van Clave Vastgoed

Tijmen Hamerslag

Houten, 8 juli 2021

Clave Vastgoed verkoopt 16 appartementen in Houten aan Credit Linked Beheer.

Het Huurwoningen Nederland Fonds II, een beleggingsfonds van Credit Linked Beheer heeft een overeenkomst getekend met Clave Vastgoed over de (ver)koop van 16 appartementen in het project Meester van Houten in Houten. Het betreft de transformatie van een voormalig schoolgebouw aan Beekmos 7-7a nabij NS-station Houten-Castellum. R&R Bouw start eind augustus met de uitvoering en naar verwachting worden de appartementen opgeleverd in de eerste helft van 2022.

Het gebouw is in 2005 gebouwd om tijdelijk als school te functioneren. Na terugloop van het aantal leerlingen heeft de gemeente Houten besloten tot verkoop. Clave Vastgoed ontwikkelde het plan dat bestaat uit 16 appartementen van circa 40m² tot 65m². De appartementen worden all-electric uitgevoerd waarmee een duurzame en comfortabele woning ook in de toekomst wordt gegarandeerd. Brecheisen Makelaars bemiddelde in deze transactie.

Voor starters

In Houten is een enorme behoefte aan betaalbare woningen voor starters. Dit project levert hier een mooie bijdrage aan. Na oplevering zal Credit Linked Beheer de appartementen in de vrije sector gaan verhuren. Belangstellenden in een woning kunnen zich op www.wonenopdezeplek.nl alvast registreren.

Adres


Alleen op afspraak:

De Molen 28B
3994 DB Houten

 

Contact