Meester van Houten

Meester van Houten

Clave Vastgoed transformeert voormalige schoolwoningen tot 16 appartementen.

Van school tot 16 appartementen.

De appartementen variëren van 40 m² tot circa 65 m². Door het bestaande gebouw her te gebruiken is dit project een prachtig voorbeeld van circulair bouwen. Materialen die niet noodzakelijk zijn voor het project zelf worden op andere plaatsen hergebruikt. Daarnaast worden de appartementen all-electric waardoor de bewoners niet meer afhankelijk zijn van gas.

Het project is verkocht aan het Huurwoningen Nederland Fonds II, een beleggingsfonds van Credit Linked Beheer. Credit Linked zal de appartementen na oplevering verhuren in de vrije sector. De uitvoering is in handen van R&R Bouw.

Ontwikkeling: Clave Vastgoed
Ontwerp: Paul Architectuur
Realisatie: R&R Bouw
Aantal woningen: 16
Start bouw: 08 2021
Oplevering: Q2 2022

Meer weten?

Neem hier contact met ons op!

Clave Vastgoed houdt zich bezig met de ontwikkeling en realisatie van duurzame leefomgevingen. Clave doet dit zowel voor eigen rekening en risico als voor derden. De focus van Clave ligt op de ontwikkeling van woningen. Door de compacte organisatie en gerichte aanpak kunnen wij ons onderscheiden in projecten. Deze projecten variëren in schaal van klein tot groot. Door ons brede netwerk en de samenwerking met participerende en investerende partners zijn wij in staat risicodragend investeringen te doen.

Adres


Alleen op afspraak:

De Molen 28B
3994 DB Houten

 

Contact