Skip to main content
Achtergrondinformatie

Teamwork makes the dreamwork

De initiators en drijvende krachten achter Clave Vastgoed zijn Tijmen Hamerslag en Jeffrey Ossendrijver. Beiden hebben ruime ervaring op het gebied van ontwikkeling en realisatie van uiteenlopende projecten.

Jeffrey Ossendrijver Clave Vastgoed
Tijmen Hamerslag

Tijmen Hamerslag

De sleutel tot succes…

De sleutel tot succes Clave Vastgoed

De passie voor vastgoed bestaat al heel lang bij Tijmen. Het mooie aan vastgoed is de brede scope maar vooral de verschillende mensen die je tegenkomt. Tijmen geniet enorm van alle verschillende manieren van samenwerking om zo tot mooie projecten en gebieden te komen. Het meeste voldoening komt uit nieuwe bewoners die trots de sleutel van hun nieuwe thuis in ontvangst nemen.

Tijmen heeft inmiddels verschillende rollen in de vastgoedbranche vervuld en heeft daardoor een brede ervaring waaronder.

  • Vastgoedadviseur bij de gemeente Zoetermeer
  • Projectontwikkelaar bij Dura Vermeer
  • Ontwikkelingsmanager bij AM
Jeffrey Ossendrijver

Passie voor bouwen…

De sleutel tot succes Clave Vastgoed

Jeffrey zijn passie is bouwen, met elkaar mooie dingen maken. Het mooiste aan bouwen vindt Jeffrey dat je samen aan iets werkt. Jeffrey krijgt een kick om een team samen te laten werken. Samen slimme, creatieve en efficiënte oplossingen verzinnen, altijd met oog voor het projectbelang.

Jeffrey was hoofd voorbereiding en hoofd productie bij Dura Vermeer. Sinds 2015 werkt Jeffrey als zelfstandige in verschillende rollen binnen de bouwsector. In deze rol heeft hij onder andere aan de volgende projecten gewerkt;

  • Nieuwbouw en renovatie van het provinciehuis van Gelderland, Het Huis der Provincie, Arnhem. In opdracht van VolkerWessels als projectdirecteur.
  • Renovatie en nieuwbouw van Mall of The Netherlands, te Leidschendam. In opdracht van Unibail Rodamco Westfield als construction manager.
  • Nieuwbouw van het project The Cube, 639 studentenwoningen in Utrecht, op voormalig NPD strook in Utrecht. In opdracht van Van Wijnen als projectleider.