Skip to main content

De Spiegel

Nieuwbouw-project Karveel 39 in Lelystad

De Spiegel – koers op Lelystad

Clave werkt in samenwerking met SVP stedenbouwkundigen aan de herontwikkeling van de voormalige locatie van Triade Vitree aan Karveel 39 naar woningbouw. Dit project, genaamd De Spiegel, wordt ontwikkeld in nauwe samenspraak met de omgeving. Onze visie is om een woonomgeving te creëren die goed aansluit bij de wensen en behoeften van de huidige en toekomstige bewoners.

Participatie en samenwerking

Bij De Spiegel hechten we veel waarde aan de mening van de lokale gemeenschap. Daarom organiseren we regelmatig participatiebijeenkomsten waarin omwonenden en geïnteresseerden worden uitgenodigd om mee te denken over het ontwerp en de invulling van de locatie. Tijdens de eerste participatieronde hebben we waardevolle feedback ontvangen, die we hebben verwerkt in onze plannen. Dit helpt ons om een woonomgeving te creëren die echt aansluit bij de behoeften en wensen van de gemeenschap.

De eerste bijeenkomst

Meer informatie over de eerste participatiebijeenkomst en de resultaten kunt u vinden bij de pdf’s die beschikbaar zijn als downloads hieronder. Deze documenten bieden een overzicht van de besproken punten en de aanpassingen die we hebben doorgevoerd op basis van de feedback van de deelnemers.

Blijf op de hoogte

Op deze pagina zullen we alle nieuwe informatie en updates over het project delen, ook vindt u hier een globale planning. We willen graag dat u betrokken blijft en op de hoogte bent van de voortgang van De Spiegel. Mocht u meer willen weten of tips hebben, of interesse hebben om in de toekomst in dit mooie project te wonen, laat het ons dan weten.

Globale planning

Uitgangspunten en aanknopingspunten van de locatie

Downloads

Heeft u vragen, suggesties of bent u geïnteresseerd in een woning in De Spiegel? Vul dan alstublieft het contactformulier in. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw feedback te ontvangen.

Samen maken we van De Spiegel een prachtige woonomgeving waarin iedereen zich thuis voelt!